6de Verdieping, de Bouw A, Guancheng-Industrieterrein, Gongming-Stad, Guangming-District, Shenzhen, 518000, China
Thuis

Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd

Van goede kwaliteit AC LEIDENE Module voor verkoop
Van goede kwaliteit AC LEIDENE Module voor verkoop
Dank aan Relight en James, kreeg ik mijn favoriete producten.

—— Mr.Simon

Het is niet zeer gemakkelijk om een leverancier zoals Relight te vinden, die u kan steunen technische ondersteuning, goed product, betere prijs en de prachtige dienst.

—— Mr.Kanit

Dank u voor altijd het steunen van me, is uw bedrijf professioneel, is uw dienst perfect, houd van ik met u te werken.

—— Mr.mark

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Merken : RELIGHT
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5M-10M
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 50% - 60%

De Technologieco. van Shenzhenrelight, Ltd is professioneel in het ontwerpen, veroorzakend LEIDENE Module, zoals normale gelijkstroom-module, hoogspanningsac module, RGB module, dimmable module, en aangepaste deisgn module die op specifiek project wordt gebaseerd. Relight voert naar de globale klanten uit, die zich op de belangrijkste markten van Australië, Europa en Noord-Amerika concentreren. De Relightfabriek heeft stofvrije antistatische ruimte, volautomatische productielijn en hoge prestaties het testen materiaal, dat aan de klanten binnen 2 weken kan leveren. Relight bezit ook zijn sterk ontwikkelt zich en onderzoekcapaciteit met eigen octrooien in de LEIDENE industrie.

Relight is ook geëngageerd om praktischere, comfortabele, eenvoudige, en artikel lichte producten en oplossingen te verstrekken. Wij streven naar het onderzoek en het ontwerp van de producten „van de verlichtingsmodule“, waarbij of verbruikende elektrische producten, binnenlandse producten of gezondheidszorg en commerciële producten worden geoptimaliseerd.

Gebaseerd op een grondig inzicht in de klantenbehoeften, Relight-kunnen de ingenieurs de producten ontwerpen die klantenidee en commentaren tot de tevreden producten uit overeenstemmen. RELIGT-de oplossing zal uw beste zijn, en u kunt nu met hier aanvang doen.

Contactgegevens
Shenzhen Relight Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Jane

Tel.: 86-755-33691713

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)